Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην Αμαλιάδα, καθώς μία 38χρονη μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή έχοντας στα χέρια της το πέντε ημερών βρέφος της.

Η Ιωάννα είχε φέρει στον κόσμο μόλις την περασμένη Πέμπτη, 1η Αυγούστου το δεύτερο παιδί της.

Η 38χρονη μητέρα έφυγε αφήνοντας την τελευταία της πνοή έχοντας αγκαλιά το μωράκι της όταν την ίδια ώρα ο άνδρας της βρίσκονταν στη δουλειά και το μεγαλύτερο παιδί τους ήταν στη γιαγιά του, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Ανήσυχος ο σύζυγος που δεν απαντούσε στις κλήσεις του επέστρεψε στο σπίτι. Μπήκε στο σπίτι σπάζοντας ένα παράθυρο και βρήκε τη γυναίκα του νεκρή και το μωρό δίπλα της να κλαίει ασταμάτητα. Εκτιμάται πως η 38χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή τουλάχιστον έξι ώρες πριν.

Άμεσα στο σημείο κλίθηκε τόσο η Αστυνομία, όσο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και παρέλαβε την 38χρονη και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Ήταν όμως πάρα πολύ αργά, καθώς εκεί οι γιατροί, απλά, διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα γίνουν γνωστά μετά και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών όπου και έχει μεταφερθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *