ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι ιδανική για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη δημιουργικότητα, σε απολαύσεις και ψυχαγωγία. Επειδή, όμως, στις 25/7 ο Ερμής θα είναι σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, μπορεί να εξιδανικεύσετε κάποιο άτομο και στην πορεία να απογοητευτείτε. Κρατήστε άμυνες και αποφύγετε τις δεσμεύσεις. Το εξάγωνο Ήλιου – Άρη στις 26/7 προσδίδει δυναμισμό και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις όσοι φλερτάρετε. Φορέστε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο, επιστρατεύστε την ευγένειά σας και δώστε έμφαση σε νέες γνωριμίες. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο και είναι μια καλή τοποθέτηση, καθώς είναι ο φυσικός κυβερνήτης του τομέα της εργασίας και της υγείας. Εξαιρετική εποχή για να στείλετε βιογραφικά, να δώσετε συνεντεύξεις και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Όσον αφορά την υγεία, κάντε το ετήσιο τσεκάπ και ζητήστε τη συμβουλή ενός ειδικού προκειμένου να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα της οικιακής σας ζωής θα σας απασχολήσουν τις τελευταίες μέρες του μήνα, το μυαλό σας συχνά θα καταλαμβάνουν ανησυχίες και ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Στις 25/7 Ο Ερμής, σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, υποδηλώνει μια ιδιαίτερα πολυάσχολη και ίσως ταραχώδη περίοδο στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Για παράδειγμα, μπορεί να παίρνετε τη δουλειά στο σπίτι ή να είναι αυξημένες οι ευθύνες σας, κάτι που θα σας προκαλεί εκνευρισμό. Προσπαθήστε να παραμένετε ψύχραιμοι. Στις 26/7 το εξάγωνο Ήλιου – Άρη, εκτός του ότι φέρνει έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας, θα ευνοήσει και τις διαπραγματεύσεις για αγοραπωλησίες ακινήτων ή ενοικίαση φοιτητικής στέγης. Επιστρατεύστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να βγείτε κερδισμένοι. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο και οι σκέψεις σας στρέφονται προς τα παιδιά, τις απολαύσεις ή τον ρομαντισμό. Η διορατικότητά σας θα συμβάλει στην αύξηση εσόδων μέσω επενδύσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και οι τελευταίες ημέρες του μήνα σάς βρίσκουν πολυάσχολους. Επειδή έχετε πολλά στο μυαλό σας καθώς προκύπτουν νέες ευκαιρίες, θα πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη εάν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ειδικά στις 25/7, που ο Ερμής σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για υπογραφές συμβάσεων ή εμπορικές συμφωνίες. Ωστόσο, αν πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε, ιδιαίτερη προσοχή στα ψιλά γράμματα. Τα καλά νέα έρχονται από τις 26/7 με το εξάγωνο Ήλιου – Άρη και θα αφορούν νέες συμφωνίες που θα εκτινάξουν τα κέρδη σας. Ο Άρης στο ζώδιό σας σάς κάνει πολύ δυνατούς σε διαπραγματεύσεις και η επιτυχία είναι σίγουρη. Την ίδια ημέρα ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο και καθώς κυβερνά τον τομέα της οικιακής σας ζωής αγαπημένα πρόσωπα θα έρχονται στο σπίτι ή στο εξοχικό σας και θα αναθερμανθούν οι σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής, την τελευταία ημέρα προτού εγκαταλείψει τον Λέοντα, σχηματίζει μια δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα στις 25/7 που θα αφορά τα οικονομικά σας. Ενδεχομένως να προκύψει μια νομική υπόθεση ή ένα διαδικαστικό θέμα ή ακόμη και να έχετε κάποιες απώλειες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Ιδιαίτερη προσοχή όσοι ξεκινάτε τις διακοπές σας. Ασφαλίστε τον χώρο σας και αποφύγετε τις δημοσιοποίηση των ταξιδιών σας στα social media. Στις 26/7 το εξάγωνο Ήλιου – Άρη θα ευνοήσει τις κρυφές συμφωνίες και τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα. Μια νέα εποχή ξεκινάει για τα οικονομικά σας, αλλά δεν πρέπει να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός και να επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Ο Ερμής την ίδια μέρα εισέρχεται στην Παρθένο και καθώς κυβερνά τον τομέα της επικοινωνίας θα ευνοηθούν η προώθηση υπηρεσιών, θέματα εκπαίδευσης και εμπορικές συμφωνίες.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά ζητήματα που θα αφορούν κοινούς πόρους, εφορίες, ασφάλειες κ.λπ. θα σας απασχολήσουν στις 25/7, αλλά επειδή πραγματοποιείται μια δυσαρμονική όψη του Ερμή στο ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η κρίση σας δεν θα είναι ξεκάθαρη και μπορεί να κάνετε λάθη κάποιοι που ασχολείστε με λογιστικά θέματα, κάποιοι άλλοι να εξαπατηθείτε από επιτήδειους που θα σας υποσχεθούν κάποια χρηματοδότηση ή να παρεξηγηθείτε με οικείους λόγω οικονομικών διαφορών. Από τις 26/7, που πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ήλιου επίσης στο ζώδιό σας με τον Άρη, θα είναι μια καλή στιγμή για να προωθήσετε καινοτόμες ιδέες και να δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Ο τομέας των χρημάτων ενεργοποιείται με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στις 26/7 και μέχρι τις 14/8, εκτός του ότι θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά, θα είστε και πολύ καλοί στις διαπραγματεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονο το παρασκήνιο στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και μια δύσκολη μέρα θα είναι στις 25/7 που πραγματοποιείται μια δυσαρμονική όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Προσέξτε σε ποιους λέτε τα μυστικά σας και μην ανακοινώνετε τα μελλοντικά σας σχέδια σε άτομα αμφιβόλου αξιοπιστίας. Ακατάλληλη στιγμή για νέες συνεργασίες. Η κρίση σας δεν θα είναι ξεκάθαρη και μπορεί να μην προσέξετε κάποια μελανά σημεία. Στις 26/7, με το εξάγωνο Ήλιου – Άρη, θα είναι εξαιρετική ημερομηνία για να προωθήσετε τα επιτεύγματά σας και να βρείτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές. Μυστικές επαφές και διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Η εποχή της εσωστρέφειας πλησιάζει προς το τέλος της, καθώς στις 26/7 ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας και ανακτάτε τη διάθεση για επικοινωνία. Έως τις 14/8 η δεξιότητές σας θα είναι ανεπτυγμένες και θα πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι σας απασχολεί αυτή την εποχή που αφορά εργασιακές σχέσεις με συναδέλφους και είναι πεσμένο το ηθικό σας. Στις 25/7 οι δυσαρμονικές όψεις του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα προκαλέσουν πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις με άτομο από τον χώρο της εργασίας, με το οποίο έχετε αναπτύξει μια πιο φιλική σχέση. Να φιλτράρετε προσεκτικά όσα ακούτε και μη βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Στις 26/7 με το εξάγωνο Ήλιου – Άρη θα είναι μια καλή ημερομηνία για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Ένα ταξίδι θα συμβάλει στην ψυχική σας ανάταση και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και να ερωτευτείτε. Όσοι έχετε κάποια πρωτότυπη ιδέα, μη διστάσετε να την προωθήσετε. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο και θα προτιμάτε πιο ιδιωτικές στιγμές με τον εαυτό σας ή το ταίρι σας. Έως τις 14/8 θα είναι εξαιρετική εποχή για να οργανώσετε ένα νέο εγχείρημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα παιδιών θα απασχολήσουν τους γονείς στις 25/7, που πραγματοποιείται μια δύσκολη όψη μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα, ή μπορεί να παρεξηγηθείτε με το ταίρι σας όσοι είστε σε μια καινούργια σχέση. Επιστρατεύστε την υπομονή και την ψυχραιμία σας οι γονείς και αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα οι δεσμευμένοι, προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μια πολύ καλή ημερομηνία για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας είναι στις 26/7 με το εξάγωνο Ήλιου – Άρη. Τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω της επιχείρησής σας, κοινών πόρων ή κάποιας επιδότησης, ενώ θα ευνοηθεί και η αναζήτηση χρηματοδότησης. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας, καθώς έχετε μια τάση να ξοδεύετε αλόγιστα λόγω της αυξημένης επιθυμίας για απολαύσεις. Ο τομέας της κοινωνικής σας ζωής ενεργοποιείται επίσης στις 26/7 με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο και έως τις 14/8 θα είστε η ψυχή της παρέας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σπουδές ή ένα ταξίδι για διακοπές θα προκαλέσουν αναστάτωση στο περιβάλλον της οικογένειας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ώστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Στις 25/7 οι δυσαρμονικές όψεις του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν θα ευνοήσουν τις συζητήσεις για θέματα που θα αφορούν τη σταδιοδρομία σας. Αν, για παράδειγμα, θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση, δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για να το συζητήσετε με τους γονείς σας. Επίσης, μπορεί να μη συμφωνήσουν μαζί σας αν θέλετε να πάτε διακοπές με τους φίλους σας. Στις 26/7 το εξάγωνο Ήλιου – Άρη θα ευνοήσει τις επαφές με το εξωτερικό και θα προκύψει μια νέα συνεργασία σε μακρινό προορισμό. Εξαιρετική ημερομηνία για να κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας. Μια πολύ σημαντική εποχή για την καριέρα και τη φήμη σας ξεκινάει επίσης από τις 26/7 που περνάει ο Ερμής στην Παρθένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σχέσεις με οικείους θα σας απασχολήσουν στις 25/7 με τη δυσαρμονική όψη μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα και οι πιθανότητες για δημιουργία παρεξηγήσεων θα είναι πολλές. Κληρονομιές και κοινόχρηστοι πόροι θα αποτελέσουν πηγή εντάσεων και θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας. Υπογραφές συμβολαίων και αναζήτηση χρηματοδότησης δεν θα ευνοηθούν. Ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας δοσοληψίες. Η αφηρημάδα σας θα προκαλέσει απώλειες. Από τις 26/7 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ήλιου – Άρη θα έχετε αίσιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και θα μπορέσετε να διευθετήσετε κάποια οφειλή, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένας νέος έρωτας με άτομο από τον χώρο τη εργασίας. Τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω της εργασίας ή ενός επιδόματος. Ταξίδια και σπουδές θα ευνοηθούν από τις 26/7 που περνάει ο Ερμής στην Παρθένο. Έως τις 14/8 επικεντρωθείτε στους στόχους σας ή κάντε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς ή για λόγους ψυχαγωγίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά ζητήματα και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν στις 25/7 με τη δυσαρμονική όψη Ερμή – Ποσειδώνα και θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Κάτι θα σας δυσαρεστήσει, είτε επειδή δεν θα τηρηθούν τα προσυμφωνηθέντα είτε επειδή θα διαπιστώσετε πως γίνεται κακή διαχείριση. Ακατάλληλη στιγμή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Οι πιθανότητες εξιδανίκευσης καταστάσεων θα είναι πολλές. Στις 26/7, με το εξάγωνο  Ήλιου – Άρη, θα έχετε καλά νέα σχετικά με την ερωτική σας ζωή ή τη δημιουργία οικογένειας. Οι ελεύθεροι θα προσελκύσετε τα βλέμματα πάνω σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε τα ερωτικά σας. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο την ίδια μέρα ενεργοποιείται ο τομέας των κοινών σας πόρων και μέχρι τις 14/8 θα πρέπει να διευθετήσετε οφειλές και κληρονομικά ζητήματα. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω χρηματοδότησης.

ΙΧΘΥΣ

Δεν έχετε ξεκαθαρίσει τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους καθώς είστε σύγχυση, με αποτέλεσμα να είστε έτοιμοι για παρεξηγήσεις με άτομα από τον εργασιακό σας χώρο. Ιδιαίτερη προσοχή στις 25/7.Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας σε δύσκολη όψη με τον Ερμή θα δυσχεράνει τις συνεννοήσεις και μπορεί από μια ασήμαντη αφορμή να δημιουργηθεί εκρηκτική ατμόσφαιρα. Πάρτε βαθιές ανάσες και αποφύγετε τις εντάσεις. Στις 26/8 το εξάγωνο Ήλιου – Άρη σάς δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε με θέματα της οικιακής σας ζωής και της καθημερινότητας και θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες με περισσή άνεση. Οργανώστε το σπίτι ή το εξοχικό σας και προμηθευτείτε τα απαραίτητα αγαθά για μια ισορροπημένη διατροφή. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο την ίδια μέρα ενεργοποιείται ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Μέχρι τις 14/8 θα είναι ιδανική εποχή για διαπραγματεύσεις, συνεργασίες και αναθέρμανση της σχέσης σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *